Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

persoonlijke groei

  • paul van de wiel

    Workshops/trainingen

    Korte, intensieve workshops/trainingen door bevlogen trainers, interactief met de cursisten en gericht op een maximale output , dat is Adviesgroep Koning van de Wiel.

    Wij beschikken over specialisten op het gebied van:

    verandermanagement

    teambuilding

    teammanagement

    mondelinge communicatie

    inspirerend leidinggeven

    workshop coachen

    visie ontwikkeling

    mindmapping (medio 2010)

    time management (medio 2010)

    pc-vaardigheden (medio 2010)

    In de Agenda Workshops kunt u workshop data bekijken en via het speciale formulier een plaats reserveren bij een van de workshop.

    Plaats en tijd

    Alle workshops vinden plaats in Breda, Tilburg, Rotterdam, Eindhoven of Zevenbergen, tenzij anders is aangegeven bij de desbetreffende workshop.

    Een workshop duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

    Een workshop in de avond duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur

    In onze training- en coachings-activiteiten streven we ernaar om zo effectief mogelijk een daadwerkelijke overdracht van kennis, vaardigheden, houding en gedrag te bereiken.

    “Medewerkers maken het verschil”

    Het belangrijkste ingrediënt van een goede workshop/training of een goed coachingstraject is de trainer/coach. De grote kracht van Adviesgroep Koning van de Wiel zit in onze medewerkers. Onze trainers en coaches zijn, zonder uitzondering, gedreven persoonlijkheden die iedere training leuk èn effectief maken. Iedere trainer/coach heeft zijn eigen specialisme en beschikt over een brede kennis binnen hun vakgebied.

    Synergie

    Adviesgroep Koning van de Wiel heeft, naast het advieswerk, zich ook ontwikkeld als een trainingsbureau. Mede door het gebruik van gespecialiseerde communicatiemiddelen en de nieuwe media zoeken wij altijd naar de beste oplossing op trainings-, coachings- of communicatiegebied.

    Trainingsvormen

    Wij bieden onze trainingen op drie manieren aan:

    Als bedrijf of organisatie als organisatieworkshop/training

    Als open inschrijving op een workshop/training

    Als een persoonlijk ontwikkelingstraject

    Meer informatie?

    Wilt u meer informatie over onze workshops/trainingen? Klik dan hier voor het maken van een afspraak via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

    KIJK OP WWW.KW-BIZZ.NL

  • Chartric

    Please keep trhoiwng these posts up they help tons.