Wilt u een masteropleiding volgen? Kom dan naar de Open Dag van Avans+ op zaterdag 25 september. Het thema van de open dag is: Zonder groei, geen bloei!

Persoonlijk tot bloei komen, kan alleen wanneer u investeert in uzelf. Groeien is niet een doel op zich, maar een middel om te komen waar u graag wilt zijn. Want na groei, komt bloei!

We zetten vol trots onze deuren open om het gerestylde pand (in Breda) te laten zien. In een frisse, nieuwe look & feel willen we u van 11.00 tot 14.00 uur de gelegenheid bieden om kennis te maken met Avans+. Wie zijn we, wat doen we en hoe realiseren we dit.

Behalve uitgebreide informatie over al onze postbachelor- en masteropleidingen & persoonlijke ontwikkeltrajecten kunt u hier direct terecht met al uw vragen bij docenten, opleidingsmanagers of oud-deelnemers. Er is een informatiemarkt, waarbij de verschillende opleidingen vertegenwoordigd zijn. Ook bieden we u de mogelijkheid tot het volgen van een proefcollege, een adviesgesprek en er is een filmkamer waar allerlei impressies van Avans+ worden weergegeven.

Tevens bieden we u de mogelijkheid voor het laten maken van een Persoonlijk Ontwikkel Advies, een test die u meer inzicht geeft over waar u staat en waar u naartoe wilt.

Het programma vindt u binnenkort op de website. U kunt zich alvast aanmelden via target="_blank">events@avansplus.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres.

We zien u graag op 25 september!